Promoter Vašeg proizvoda

Za sve vreme postojanja bloga, na mojoj internet stranici našli su se mnogi sjajni ljudi. Nikada nisam preporučila bilo šta u čiji kvalitet nisam bila sigurna. Mnogi od vas su kupovali i i dalje kupuju po mojoj preporuci i meni je veliko zadovoljstvo da vam dajem predloge. Mnogi od vas su odseli u smeštajima u kojima sam ja bila. Većina vas je bila zadovoljna mojim preporukama. Mnogi domaći brendovi dobili su nove mušterije zahvaljujući reklami njihovog proizvoda na mojoj internet adresi.

Ima pregršt sjajnih kreativaca i prosto ne mogu da stignem o svima ni da pišem onoliko koliko bih želela. Radujem se tome jer, u to ime, znam da će ova internet priča da traje.

Ipak, ima mnogo onih koji su olako počeli da shvataju reklamu kao takvu. Voljna sam da ispromovišem sve sjajne ljude za koje saznam, ali kako godine odmiču imam sve manje vremena za to.

Samo jedna kvalitetna fotografija Vašeg proizvoda na društvenim mrežama košta – novca i vremena, mene a često i ekipe ljudi (ukoliko radimo ceo post).

Postoje i dalje reklame koje ću raditi besplatno, jer tako želim.

Ostale promocije vaših prozvoda i usluga naplaćivaću u skladu sa trudom koji je u njih uloženo.

I dalje ću promovisati samo ono u šta duboko verujem, radilo se o plaćenoj reklami ili pak o običnom tekstu zadovoljne mušterije.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju – pišite mi na vanjavulinsmiljic@gmail.com, radujem se da čujem šta sve stvarate :-)!