Procena Instagram profila&saveti

Imate svoj proizvod ili uslugu, napravili ste Instagram profil ali niste sigurni kako da ga uredite.

Možda ste ga uredili ali ne dobijate nove kupce/korisnike vaših usluga.

Niste sigurni kako da kreirate sadržaj od vrednosti za svoj Instagram biznis profil.

Niste sigurni kakve fotografije da iskoristite, a da najbolje predstave vaš rad.

Niste sto posto sigurni koja je vaša ciljna grupa niti kako da izgradite snažnu zajednicu na vašem online nebu.

Ako ste se pronašli u nekoj od gorepomenutih izjava, možda mi možemo da pomognemo.

Osnovna  procena Instagram profila vašeg biznisa stiže do vas za 5 dana, kroz lupu posmatrana i sortirana u 5 kategorija, po ceni od 50€. Ona podrazumeva detaljnu procenu trenutnog stanja vašeg profila gde ukazujemo na to kako da isti poboljšate i to kroz praktične i ilustrovane savete uz dodatne predloge aplikacija čijim korišćenjem ćete poboljšati izgled vašeg Instagram biznis profila.

Uz osnovnu procenu vašeg Instagram biznis profila možete zakazati i dodatne konsultacije i tada možemo razgovarati o konkretnim izazovima, o vašem napretku nakon što ste poslušali savete napisane u proceni, o novim idejama za vaš biznis… Cena online sastanka od 60 minuta je 43. U toku sastanka dobijate jedinstvene savete za konkretne akcije koje će pomoći da unapredite svoj Instagram profil.

Ako vam je potreban fotograf za fotografije kojima želite da predstavite vaš biznis, naš saradnik je fotograf Tatjana Jovanović. Prepustite nama da zajedno sa Tatjanom za vas organizujemo ceo proces fotografisanja, angažujemo modele i dekorišemo prostor. Cena ove usluge zavisi od tipa fotografisanja, broja fotografija, broja angažovanih modela i kompleksnosti scenografije.

Za sva dodatna pitanja slobodno me kontaktirajte na vanjavulinsmiljic@gmail.com.

O proceni pričala sam i u IGTV videu čiji link ću vam ostaviti ovde.

instagram