Organizator/moderator promocija

Vaša knjiga je uspešno napisana uz pomoć savetnika, do detalja lektorisana od strane lektora i sveže izašla iz štamparije!

Šta sada?

Potreban vam je neko da organizuje vašu promociju i da istu moderira. Zvuči jednostavno, zar ne?

Pronaći ćemo prostor koji najviše odgovara vašim potrebama i to u zavisnosti od toga želite li da imate klasičnu promociju u svečanom prostoru ili pak želite opušteniju atmosferu i uži krug ljudi. Isto tako, to ne mora biti enterijer, u obzir dolazi i eksterijer ako je to želja pisca.

Recite šta ste zamislili i ja ću se potruditi da vaša promocija bude i bolja od onoga što isplanirate! 

Čim ugovorimo termin vaše promocije, potrudićemo se da našim marketingom dopremo do što većeg broja ljudi koji su vaši potencijalni čitaoci.

Pored zakupa prostora (koji u sebi sadrži još mnogo (vama) nepoznatih – ozvučenje, osvetljenje, grejanje/rashlađivanje prostora, dekoracija samog enterijera) možemo organizovati i zakusku nakon promocije ukoliko je u pitanju intimnija verzija iste.

Možda želite da se vaša promocija razlikuje od drugih? Pripremićemo za vaše (buduće) čitaoce iznenađenja.

Kada promocija počne potreban vam je moderator koji će voditi razgovor sa vama, a koji će pre toga sa vama dogovoriti tok same promocije. Potreban vam je neko ko će staviti akcenat na najbolje u vašoj knjizi a, opet, neko ko neće otkriti sve detalje. Na taj način, pravim odabirom pitanja, zainteresovaće čitaoce koji tek treba da kupe vašu knjigu na samom kraju promocije.

Nemate ko da prodaje vašu knjigu na samom kraju promocije? Imamo čoveka i za to! Samo obezbedite dovoljno knjiga ;-).

Kada sve tako sjajno uredimo, zaista je šteta da nemate nikakav trag o svojoj promociji. Za vas imamo profesionalnog fotografa koji će vašu promociju snimiti i koji će napraviti fotografije koje iznova i iznova možete koristiti u svrhu promocije svog rada i poboljšanja prodaje svoje knjige.

Takođe, na sličan način možemo vam organizovati i tribine, književne večeri, radionice i slične kulturne manifestacije.

Ukoliko imate pitanja ili već znate da sam vam potrebna, kontaktirajte me na vanjavulinsmiljic@gmail.com.