Najava martovskih promocija BORBE i važno obaveštenje

Sredinom decembra prošle godine održale smo poslednju promociju zbirke pesama BORBA SA SVAKODNEVICOM koju je u maju 2022. izdala Gradska biblioteka “Karlo Bijelicki” iz Sombora.

Nakon 6 promocija za 7 meseci postojanja knjige, bilo je vreme za prazničnu pauzu.

Prošla su dva meseca i Tamara i ja se vraćamo u kolosek i koristim priliku da najavim mesta naših susreta u martu mesecu.

Prva promocija BORBE SA SVAKODNEVICOM koja vas očekuje jeste u utorak, 7. marta, u 18.00h u Spomen biblioteci u Prigrevici. Nakon emotivnog susreta sa apatinskom publikom, raduje me da ovu godinu započnemo jednom toplom, nežnom književnom večeri u prijateljskoj atmosferi.

Nakon toga, beskrajno me raduje što mogu da najavim da će naš sledeći susret biti 23. marta u 19.00h, u Narodnoj biblioteci “Jovan Popović” u Kikindi. Ovo je jedina promocija planirana u Banatu.

I za kraj, najvažnija informacija vezana za BORBU SA SVAKODNEVICOM!

Kako sam završila drugu zbirku pesama i u potrazi sam za izdavačem za istu, ne planiram dodatno štampanje BORBE.

Šta to znači za vas?

To znači da imam još nešto knjiga iz drugog tiraža, a kada ih rasporodam, knjiga više neće biti dostupna za poručivanje jer ću fokus staviti na objavljivanje i promociju druge zbirke.

BORBU SA SVAKODNEVICOM možete poručiti direktno preko sajta Biblioteke, klikom na link ili direktnim poručivanjem od mene putem Instagrama ili mejla vanjavulinsmiljic@gmail.com .

Knjige lično dostavljam u Somboru i Novom Sadu, po dogovoru, i u tom slučaju nemate trošak poštarine. Cena knjige je 500 dinara.

Radujem se našim susretima!

Vanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s