Zima u znaku vebinara

U poslednje 2 godine, online seminari koje možemo pratiti iz topline svoga doma, uzelli su zamah i pružili sjajnu mogućnost, uz sve mane koje nosi rad preko platforme, pa makar se on dešavao “uživo”.

U jednu ruku, vebinari pružaju mogućnost da dobijete klijente koji žive baš daleko od vas, ponekad čak i na drugom kontinetu!

Sa druge strane, online seminari puni su nepredviđenih tehničkih i ljudskih faktora – od gubitka konekcije, do gubitka živaca ako vi pokušavate isti da pratite, a muž baš nije siguran gde su mu čarape, dok klinci traže svoju pažnju.

IPAK, ako se obe strane spreme na sve moguće i nemoguće scenarije koji će ih zadesiti UŽIVO, vebinari su sjajna prilika da se svi, samo jednim klikom, nađemo na jednom mestu i da razmenjujemo znanja i isukstva.

Zar to nije sjajno?

Kad malo bolje razmislite – i za “obične” seminare vam je potrebno vreme, strpljenje i naravno Ona – volja da radite na sebi!

Ako imate ovo ključno – poslednje, svaki drugi trenutak “premišljanja” je najčešće izgovor. No, ako ste osoba koja je rešila da neće prihvatati sopstvene izgovore i da će se upustiti u rad na sebi i na svom poslu ili hobiju koji teži da posao postane – zvirnite u ponudu vebinara koju održavam u narednih par meseci.

Naime, nakon uspešno održane radionice KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU i nemogućnosti da jesenas nastavimo sa radionicom da putujemo u Novi Sad, te malo južnije – nakon mnogostrukih premišljanja, shvatila sam da je zima pravo vreme da se napravi neki “prelazni period”, dok ne budemo opet mogli da se bez ograničenja skupljamo uživo, da se družimo, da razgovaramo, DA RADIMO na ostvarenju našeg Sna.

U to ime, u januaru 2022. poklonila sam ljudima šansu da započnu rad na sebi BESPLATNO. Nakon poklon-vebinara POBOLJŠAJ IZGLED SVOG INSTAGRAM BIZNIS PROFILA ZA MANJE OD 2 SATA, najavila sam novi vebinar koji će se održati u nedelju, 6. februara, sa početkom u 18.00 časova, pod nazivom KAKO KREIRATI ZANIMLJIV SADRŽAJ ZA INSTAGRAM BIZNIS PROFIL. Najjednostavnije rečeno – na ovom vebinaru učićemo kako da pišemo tekst ispod naših objava, ali i o čemu da pišemo.

Vežbaćemo kako da svoju autentičnost utkamo u najobičnije teme.

Radeći sa klijentima, shvatila sam da je mnogima baš teško da se izbore sa BLOKADOM kad su u pitanju ideje za pisanje sadržaja. Zato svi koji budu učestvovali u vebinaru, pored dva sata praktičnog rada na ZOOM-u, dobijaju i MAGIČAN SPISAK TEMA, da im bude prva pomoć prilikom pisanja. Takođe, svi učesnici će moći u februaru da ponovo pristupe snimku vebinara. A ono što je još sjajnije – svi učesnici na februarskom vebinaru, dobijaju nedelju dana POPUSTA na učešće u MARTOVSKOM VEBINARU.

Čime ćemo se baviti u martu? Otkriću vam nakon vebinara 6. februara, ali mogu da vam kažem da će nam KOMUNIKACIJA biti martovska drugarica. U kom obliku i u kom pravcu? Videćete uskoro!

Prijave za vebinar KAKO KREIRATI ZANIMLJIV SADRŽAJ ZA INSTAGRAM BIZNIS PROFIL traju još svega par dana – te svi koji žele da se za isti prijave i ostvare popust u martu – mogu to da učine tako što će me kontaktirati na vanjavulinsmiljic@gmail.com . Cena vebinara je 22 eura ili 2500 dinara.

Za kraj, pišite mi kakva su vaša iskustva sa vebinara? Da li ste pohađali neki? Koje su po vama prednosti, a koje mane ovakvog rada?

Do idućeg čitanja, vaša V.V.

P.S.Sve fotografije su Raw Pixel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s