Radionica KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU

Radionica KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU biće održana u subotu, 5. juna u Somboru i trajaće od 10.00 do 19.00h.

Kada sam počela da kreiram sadržaj za sve vaše Instagram biznis profile, svakodnevno sam morala da se uživljavam u vaše priče, emocije, procese rada… Danima bih živela u vašim cipelama, pisala vašu priču iz vaše perspektive. Ipak, koliko god uspešno uspevala da predstavim vaš proizvod, uvek mi je nešto falilo. To nešto vaša je strast, vaša emocija, vaše su dileme i energija kojom najbolje sami možete da obojite svoj proizvod.

Uvek ste mi u toj priči nedostajali VI sami jer ste vi ta osoba koja najbolje zna kad i kako je dobila sve te sjajne ideje, koliko vremena joj je trebalo da uvežba sve te veštine, sa koliko izazova se susrela na svom putu i koliko snage ima za sve nove izazove koje je tek očekuju.

Zašto?

Zašto što je ono što radite razlog vašeg buđenja.

Zato što svoj posao iz snova radite popodne i noću, a otkaz ne dajete kako biste mogli da zakotrljate svoju priču.

Priču o vašem brendu, o vašem proizvodu, o vašim uslugama…

Priču koja samo naizgled može zaličiti na druge priče.

Kada bismo sarađivali, ja bih se trudila da vas motivišem da se više fotografišete/snimate, da budete što iskreniji prilikom pisanja opisa, da budete na prvom mestu LJUDI, a tek onda da prodajete svoj proizvod ili svoju uslugu.

I danas želim da vas naučim strpljenju i istrajnosti da izgradite svoju priču na pravi način.

Bez izuzetka susrela sam se sa svim vašim izazovima i prihvatila sam ih kao svoje. Baš zato sam rešila da osmislim ovu radionicu i da vam pomognem da se sa izazovima izborite, te da budete jaki, samostalni i samouvereni u predstavljanju svog proizvoda na Instagramu.

Samo dve stvari su vam potrebne na radionici KAKO PREDSTAVITI PROIZVOD NA INSTAGRAMU – vaš proizvod/vaša usluga i mobilni telefon. 

I to je sve što na radionicu treba da ponesete. A šta vas očekuje tog dana, ukratko ću napisati ovde:

  • celodnevno predavanje i praktičan rad na temu KAKO PREDSTAVITI SVOJ PROIZVOD NA INSTAGRAMU. Neke od konkretnih tema koje ćemo obrađivati su: Kako kreirati kvalitetan sadržaj na Instagramu, Šta treba da znaš kada unajmiš fotografa, Šta kad ne znaš o čemu da pišeš, Kako da se nosiš sa “neuspehom”, Kako da isplaniraš objave unapred bez stresa, Odnos prema pratiocima/potencijalnim kupcima, Kako da odmah napraviš dobar prvi utisak za svoj Instagram biznis profil, Kako da se odnosiš prema trendovima na Instagramu itd.
  • Kratak kurs samostalnog fotografisanja proizvoda telefonom i kreiranja mini-scenografija za samostalno fotografisanje kod kuće.
  • Gost predavač iznenađenja – Priča o nastanku jednog proizvoda. Sve ono što smo učili na radionici primenila je naša gošća koja je tvorac jednog sjajnog brenda. Ona će vam ispričati svoju priču…
  • Kafa dobrodošlice, osveženje u toku radionice, zajednički ručak u restoranu za sve polaznike
  • Materijali za rad
  • E-BOOK Kako da samostalno predstaviš svoj proizvod na Instagramu kako biste uvek imali pri ruci sve ono o čemu ćemo razgovarati na radionici. Moji polaznici biće prve osobe koje će imati ovu knjigu u ruci i na taj način će nakon radionice uvek imati podsetnik na ono što je važno.
  • 1:1 konsultacije u trajanju od pola sata za svakog učesnika radionice nakon radionice, po dogovoru sa učesnicima
  • profesionalne fotografije sa radionice koje će svaki polaznik dobiti naknadno i moći će ih koristiti na svom Instagram profilu
  • podrška i motivacija, zdravo radno okruženje puno strpljenja i podsticaja za sve vas koji imate svoj proizvod ili svoju uslugu.

Cena radionice je 130 eura, prijave se otvaraju 9. maja u 18.00h.

Broj učesnika biće ograničen na 10.

Pre same prijave potrebno je da mi pošaljete par fotografija vašeg proizvoda/usluge kako bismo bili sigurni da je ova radionica za vas. Upit na mejl sa fotografijama možete mi slati već danas, a prijave će biti moguće od nedelje, 9. maja. <3.

Fotografije i upite za radionicu možete mi slati na vanjavulinsmiljic@gmail.com

Radujem se da radimo zajedno :-).

Vanja.

Hvala Nađi Repman za ove sjajne fotografije! ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s