Kako vam pomažem da razbijate na Instagramu?

Kada sam pročitala knjigu RAZBIJAJ! Gerija Vajnerčuka, zapitala sam se zašto vam nikada nisam napisala ovaj post.

U njemu ćete pročitati kako vam ja pomažem oko vaših Instagram biznis profila.

Pre samog početka sigurno ste se zapitali: Kako jedan lektor može meni da govori šta ja da radim na Instagramu? I vaše pitanje jeste na mestu!

Ja nisam završila marketing, jedini kurs velikih marketing magova koji sam upisala sam prekinula jer nije bio “moja šolja čaja”, i sasvim je u redu da se i dalje pitate: Zašto da verujem ovoj ženi?

Moram vam reći da je jedini način da bilo šta u životu proverite – da probate!

Evo i objašnjenja zašto jedan lektor daje sebi za pravo da vam daje savete u oblasti za koju se nije formalno školovao:

  • ZATO ŠTO KREIRAM KVALITETAN I SMISLEN SADRŽAJ ZA VAS. Ako postavite samo fotografiju manikira uz milion heštegova niste ništa uradili. Ima 16 godina kako pišem razne tekstove, na razne teme, za razne prilike i ljude. Ne, taj posao ne upisuje se u radnu knjižicu niti se računa u godine staža. Malo sutra! I te kako ih računam i vrednujem jer su to godine koje su me dobro istrenirale i naučile me kako da moja olovka bude uvek naoštrena, a opet kako da nekad njome pišem deblje, a nekad tanje bez obzira na to što je debljina srža (naizgled) uvek ista.
  • ZATO ŠTO IMAM OKO ZA LEPO. Znate ono kada niste završili neke škole, ali sa 30 shvatite da vam nešto drugo ide baaaaš dobro. Tako sam i ja shvatila da imamo oko za lepo i da mogu da vam pomognem oko osnovnih stvari vezanih za dizajn za vaš Instagram biznis profil. Sve komplikovanije prepuštam onima koji su za to škole završili, ali kada radim na vašem vizuelnom izgledu feed-a, trudim se da on bude vredan hvale. I do sada je uvek bio ;-).
  • ZATO ŠTO SAM ČOVEK pre svega i na prvo mesto stavljam autentičnost i iskrenost. Neću vas lagati da biste nešto kupili, ja ću vam postaviti stvari onako kakve su one zaista – a vi ćete proceniti da li treba da mi verujete. Kada kreiram sadržaj ja zaista brinem o vama, razmišljam o tome kako da vas taj sadržaj usreći, motiviše, informiše…
  • ZATO ŠTO SAM HODALA U RAZNIM CIPELAMA i to radim i danas, zbog vas! Kada kreirate sadržaj za nekoga, to ne možete odraditi kvalitetno ako se ne ubacite u njegovu kožu i saživite se sa njim. Ponekad imam 40, ponekad 50, a ponekad 25 godina. Desi se da imam četvoro dece ili da nemam baš nijedno. Danas se hranim zdravo, sutra pečem pljeskavice za vas. Naučila sam da hodam i u tesnim cipelama, a i u onima koje landaraju. I želim da ih isprobam baš sve!
  • ZATO ŠTO IMAM ENERGIJE čak i onda kada vi posustajete. Danas sam na Instagramu pisala o tome… Instagram strategiju izrađujem tako što organizujemo fotografisanje, a onda ja te fotografije posložim, napravim vam plan objava i za svaku od njih napišem opis. Mislim da su svi moji dosadašnji klijenti zahvalniji na PODRŠCI koju im pružam čak i nakon što im predam strategiju. Većini brendova potreban je samo mali vetar u leđa da zakotrljaju svoje snove. Ne, to nije bio moj prvobitan plan, ali trenutno uživam što je tako!
  • ZBOG VAŠEG FEED BACK-A! Svakodnevno dobijam bezbroj vaših poruka u kojima mi govorite da vam znači sadržaj koji kreiram za vas, da ste od mene mnogo naučili čak i kad niste kupili moje usluge, da vam dajem vetar u leđa i da vam prija moja energija…

Sjajno je kad narasteš veći od sopstvenog kalupa, što i vama želim.

Ako mislite da mogu da vam pomognem da unapredite svoje poslovanje na Instagramu i van njega – sve upite možete slati na vanjavulin@gmail.com .

Hvala na čitanju!

V.V.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s