Modna preporuka: Kupaći kostimi za male i velike zvezde

Ispala sam iz štosa i što se tiče fotkanja i što se tiče mode, pa nisam verovala da ću biti od velike pomoći kada me je Marina pozvala da stanem ispred objektiva.

Da, bilo je tu i onog ženskog: Ne znam, nisam ti ja baš za kupaće kostime. Nisam u formi. I ostalih nesigurnosti koje samo žena ženi izgovara…

Kada sam stigla ne De Sol, Marina je već uveliko bila u radnoj atmosferi a ja sam tek tada počela da shvatam da Alanov ima i svoje male zvezde tj. da postoji skroz odvojeni brend koji izrađuje kupaće kostime i odeću za najmlađe.

IMG_2842aaaa.jpg

Za fotografisanje brenda Little star doveli su preslatku devojčicu sa kikicama i rekli mi: Ovo je tvoja ćerka.

Pogađate?

Između Lene i mene desila se ljubav na prvi pogled. Nas dve smo se na setu sjajno zabavile. Presvlačile smo se N puta, smejale se, pozirale i ludirale se. Pred kraj fotkanja, kada se Lena već umorila, a ja pokušala da joj objasnim da ćemo samo još jednom da se presvučemo, pozvala me je da mi nešto šapne, sva usplahirena. Bićemo ekstra, šapnula mi je kroz svoje ručice. Imala sam na setu i sinove, da, samo što je prijateljstvo sa Lenom zasenilo sve drugo tog dana :-).

IMG_2584aaaaaaaaaaa

Bilo je super osećati se kao velika zvezda sve vreme dok sam nosila nove modele Alanov kupaćih kostima. Skeptično sam uzela M ubeđena da mi neće biti dobra veličina jer apsolutno nikada nisam kupila isti broj donjeg i gornjeg kupaćeg kostima. Kad ono – savršeno mi je odgovarao. Kostimi su precizno sašiveni, materijal je čvrst i kvalitetan a boje i dezeni su čarobni.

IMG_2661aaaaaaaaaaa

Nakon svakog presvlačenja stajala bih pred fotografa puna samopouzdanja iako se nisam pogledala u ogledalo, prosto mi je svaki model baš dobro stajao. Bilo je jednodelnih i dvodelnih, jednobojnih i kupaćih kostima zanimljivih i vedrih dezena. Rekla bih da u ovoj kolekciji postoje kupaći kostimi bukvalno za svačiji ukus, bez izuzetka.

Pored klasičnih modela u dominantnim crnim, belim i crvenim nijansama, novu Alanov kolekciju krase i veoma zanimljivi dezeni, skroz neobični i drugačiji od komercijalne ponude kupaćih kostima. Zlatna, zanimljivo plava i zagasito zelena obojale su najunikatnije Alanov modele za leto 2019. godine.

Ono što je, po meni, najvažnije a ova kolekcija poručuje jeste mogućnost da ove kupaće kostime mogu da nose i vitke i manje vitke žene, one sa širokim kukovima, malim i velikim grudima. Za svaku od tih divnih žena postoji bar jedan Alanov model koji će joj odgovarati. A sigurna sam da će joj se više od jednog modela svideti.

Druga najbolja stvar u vezi sa ovim brendovima jeste ta što je njihov tvorac Marina Vlaški, naša draga Somborka koja živi i radi u Beogradu ali svoj Sombor voli i promoviše isto kao da u njemu i sad živi.

I stvar najbolja od sve tri jeste ta što sam u Alanov kupaći kostim ušla stidljivo, nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, spremna samo da vidim svoje nedostatke, a u njemu sam počela da se osećam kao pravi model, kao zgodna i samopouzdana žena, zadovoljna svojim nedostacima i svesna svojih vrlina.

IMG_2789.jpg

A onda se opet pojavila Marina: Još samo haljine i gotove smo.

Nisam imala predstavu da postoje i haljine u ponudi, oduševila sam se. Osećala sam se kao da smo Lena i ja na trenutak otišle na Kubu da otplešemo koju salsu, odgledamo zalazak sunca i vratimo se brzo kući, jer već je prošlo par sati a novi Little star kupaći morao se isprobati u somborskom kanalu, koliko god Kuba zvučala egzotično :-).

IMG_2695aaaaaaaaa

Za mene i Lenu ovo je bila poslednja fotografija u ovom zanimljivom danu, prvom danu našeg prijateljstva. Danu gde su 4 žene stvorile magiju koja je dostupna svima vama.

Za sve modele i informacije o istima možete kontaktirati Marinu putem sledećih stranica:

Alanov FB page

Little Star Srbija FB page

Alanov Instagram

Litlle star Srbija Instagram

Modeli: Lena, Dimitrije, Marija i ja 🙂

Fotograf: Marija Timotijević 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s