INSPIRATIVNA SOMBORKA otvorila najlepši studio za opuštanje i ulepšavanje u našem gradu

Živimo u vremenu koje smo mi sami toliko brzo zakotrljali da sve ono što nam već društvo nameće, postaje samo mrvica od koje mi pravimo sve veću i veću loptu. Onda jurimo, ne znajući više ni sami šta jurimo, živimo da bismo radili i u svemu tome zaboravljamo na najvažniju osobu u svom životu – zaboravljamo na sebe.

IMG_8359-1.jpg

Odlažemo lekarske preglede, ne vežbamo, ne pazimo ni na primarnu ni na sekundarnu hranu, ne filtriramo ljude u svom okruženju koji nam uzrokuju stres. Želimo sve da stignemo, da budemo dobre devojke, žene, majke, domaćice, poslovne žene, uspešne, a bilo bi dobro da budemo i vitke, lepe i negovane. U jurnjavi se izgubi dosta toga, ponekad i sve gorenavedeno. Naravno, sve osim stresa.

IMG_8336-1.jpg

Mogla bih reći da me je sramota što sam prvi put u životu otišla na masažu na pragu svoje 30. godine. Opet, lako je objašnjivo, sa druge strane. Naši roditelji su retko imali takve mogućnosti u vremenima koja su iza nas, a kada bi im se i ukazala, najmanje su brinuli o svom zdravlju te nam nisu ni pružili neki primer kako bismo mi sada znali koliko je to važno. Zimus sam prvi put osetila blagodeti masaže i tek sam tada osvestila koliko nam je ona, zapravo, preko neophodna. Nama, našoj glavi i našem telu. Bila sam sa kumom na opuštajućem vikendu u Novom Sadu i tamo sam upoznala jednu ženu koja je bila divna, profesionalna i vrlo pristojna. Ipak, nešto mi je u tom prvom iskustvu smetalo. Čim sam izašla znala sam šta bih sve promenila i maštala sam o tome da ne moram da idem u drugi grad kako bih se opustila i uživala u masaži. Pre mesec dana najzad se u Somboru otvorio jedan takav RAJ za opuštanje.

IMG_8213-1.jpg

Znala sam da je priča blizu realizacije, očekivala sam veliko otvaranje, no, Milarada je otvorila salon radeći na dan otvaranja punom parom, kao da je ta njena oaza oduvek bila tu. Bez pompe i bez gužve, otišla sam da vidim novootvoreni studio Balerina beauty. Nisam mogla da poverujem da takav dragulj postoji u našem gradu.

IMG_8376-1.jpg

Balerina beauty studio nalazi se u širem centru grada i pruža potpunu privatnost. Na raspolaganju imate 40 kvadrata koje možete da koristite u potpunosti. Kada uđete u studio, prestaje svaka žurba. Ovo je jedini studio za ulepšavanje u Somboru koji ima baš ovakav koncept. Koncept u kojem je sve podređeno vašem opuštanju.

DETALJI

Ceo prostor je u svetlim tonovima, prepun pažljivo odabranih, sofisticiranih detalja od kojih svaki ima svoju priču koju će Milarada podeliti sa vama, dok u kuhinji sprema vaš omiljeni napitak.

This slideshow requires JavaScript.

Prostor je prilagođen i najvećim estetama jer se vodi računa o lepoti svega – od sveće preko šoljice za kafu do sapuna u kupatilu. Ništa nije prepušteno slučaju već je sve brižljivo birano tako da vama bude što lepše i funkcionalnije. 

IMG_8230-1.jpg
Svaki detalj ima svoju priču…

KUPATILO

Moderno uređeno kupatilo koje sadrži baš sve što vam zatreba. Ukoliko dolazite na masažu sa posla, ne morate da idete kući da biste se istuširali i pripremili za istu.

IMG_8497-1.jpg

Čim dođete u studio možete da odložite svoje stvari i uskočite u kupatilo, istuširate se i pripremite za masažu. Na raspolaganju vam je zaista sve što vam može zatrebati – kućne papuče, bademantil, peškiri, gelovi za tuširanje, ubrusi, higijenski ulošci i ostale ženske potrepštine…

IMG_8503-1.jpg

This slideshow requires JavaScript.

DNEVNI BORAVAK I KUHINJA

Meni je ovo omiljeni kutak Balerina beauty studija. Ne morate okupani juriti u sobu sa masažu, opustite se uz čaj, kafu, sok, pojedite kolačić…

IMG_8208-1.jpg

U toj stalnoj jurnjavi duboko udahnite i pripremite svoj um i svoje telo za masažu. Osvestite kod sebe to da ste danas sebi najvažniji i prepustite se opuštajućoj atmosferi.

IMG_8471-1.jpg

Ukoliko dolazite sa nekim na masažu, on može da uživa u kafi i fudbalskoj utakmici dok vas čeka :-). Dakle, mislilo se i na vašu pratnju – sestru, muža, mamu, tetku…

IMG_8482-1.jpg

SOBA ZA MASAŽU

Sad kad ste istuširani, smireni i spremni, možete preći u sobu za masažu. Tamo će Milarada za vas pripremiti specijalnu atmosferu – izabraćete boju svetla, upaliće sveće, pustiti muziku i na vama ostaje samo da uživate.

IMG_8298-1.jpg

IMG_8313-1.jpg

Njene spretne ruke rešiće vas napetosti kakvu god masažu izabrali – relax ili terapeutsku, parcijalnu ili masažu celog tela. Nećete verovati koliko vam prija i pitaćete se zašto to niste sebi ranije priuštili. Ukoliko želite, nakon masaže, možete se ponovo istuširati ili samo malo odmoriti u dnevnom boravku pre nego što nastavite dalje sa svojim dnevnim obavezama.

This slideshow requires JavaScript.

KUTAK ZA ŠMINKANJE 

IMG_8491-1.jpg

U Balerina beauty studiju radi još jedna sjajna devojka, Marijana.

IMG_8237-1.jpg

U njenom kutku ona vas može profesionalno našminkati, baš po vašem ukusu. I njeno ćoše savršeno je uklopljeno u koncept studija, a sve što vi treba da uradite jeste da izaberete boje u koje želite da Marijana oboji vaš dan i vaše raspoloženje.

IMG_8235-1.jpg

TIM 

Znate, jako je teško pisati o osobama koje su sjajne a u isto vreme i staložene, skromne i ne vole mnogo pažnje. A zavređuju baš mnogo te iste pažnje. Ovaj mali tim čine dve sestre, Milarada i Marijana, i one su zajedno srž ovog studija.

IMG_8281-1

Idejni tvorac i realizator cele ove sjajne priče je Milarada Kulović – viši fiziterapeut i predavač na akademiji Oxford. Ona nije samo veliki profesionalac već i jedna veoma prijatna osoba, što je užasno važno za svaki biznis. Ova žena je pazila na svaki detalj i svoje desetogodišnje iskustvo uložila je u Balerina beauty studio koji je sada tu, samo za vas i u službi vašeg opuštanja.

IMG_8266-1.jpg

U Balerina beauty studiju postoji raznovrsna ponuda usluga i sve što vas o njima zanima možete videti, pročitati ili se o istima raspitati na ovim internet adresama:

Fejsbuk stranica – Balerina Beauty 

Instagram – balerina_beauty_sombor 

Do idućeg čitanja, zakažite sat vremena za sebe!

V.V.

Fotograf: Tatjana Jovanović  čije fotografije ovog tipa možete od danas pronaći na njenom novom instagram nalogu.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s