Novi član tima i Alanov nagrađivanje

Mnogi mi zameraju što idem od mode do smisla života, ali zar nisu sve te stvari tesno povezane i zar se ne prožimaju? Izem ti one što mrače, hajde da vam kažem nekoliko lepih stvari u jednom postu. Što da ne? Da vidite kako se babe i žabe mogu sjajno uklopiti :-).

Htedoh onako iskreno, presretna i uzbuđena da vam objavim da nakon dve i po godine ovaj sajt ima zvaničnog fotografa!

untitled-5607

Blog koji smo Gregorio i ja započeli kao igru, njegovo umetničko traženje kroz fotografiju, moje kroz tekstove i teme koje sam u njima obrađivala prerastao je sam sebe i odlučila sam nedavno da vam pokažem i druge svoje veštine. Često paketi koje sam osmislila za vas podrazumevaju i sjajne fotografije.

Maštala jesam oduvek da baš ONA bude deo ovog tima. Prethodnih godina nije mogla jer nas je delio okean. Sitnica, zar ne?

Od danas, Tatjana Jovanović nije samo moj fotograf!

Ona je fotograf svih vas o kojima pišem.

Ona će biti fotograf svakog ko poželi da baš ja budem promoter njegovog proizvoda.

Fotografisaće događaje koje ja moderiram, knjige i autore koje ja podržavam. 

I ne samo to, ona je jedna sjajna Somborka koja će vam takođe pokazati sve njegove lepote, baš kao što se i sama trudim prethodnih godina.

Sigurno će vam sve one kroz Tatjanin objektiv izgledati primamljivo. Verujem da ćete poželeti da kupite proizvod koji je ona fotografisala. Ubeđena sam da će ona biti važna osoba u vašim životima jer će zabeležiti najlepše momente vas i vaše porodice, a naročito vaših mališana.

This slideshow requires JavaScript.

Verujte, sve stvari koje zamislite su, zaista, moguće. Možda ne sad i odmah. Možda ćete biti na onoj strani okeana, osećati se strani i sami i daleki od svega što volite i što vas usrećuje. Sigurno ćete pomisliti da ne možete. Ovo ili ono. Da niste dovoljno jaki, dovoljno stručni, dovoljno uporni… Sigurno…

untitled-5693.jpg

Ali zasigurno jeste sve od toga. I možete. I hoćete, samo budite strpljivi. Maštajte! Nadajte se! Planirajte! Sve što vaše srce uobliči, vaš um će naći način da ostvari na najbolji mogući način. Univerzum će raditi za vas samo onda kada vi baš jako budete radili za sebe i za svoje snove. Pa šta još uvek čekate?

untitled-5680

Ljudi koji stoje iza ovog posta to rade svakodnevno. Danonoćno i, verujte, uživaju u tome maksimalno. A sve ovo što vidite stvorili su moji Somborci i Somborke <3!

untitled-5602.jpg

Na travi pile u uživale: Vanja i Mila

Vinarija porodice Tripković: VRT 

Fotografisala: Tatjana Jovanović 

Marame i gumice koje poklanjamo: Alanov 

Link do nagrađivanja

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s