Mila preporučuje: Alanov marama na više načina

Marame koje svi imamo i nosimo su uglavnom ešarpe za jesen i šalovi za zimu. Predstavljaju savršen aksesoar koji daje pečat svakoj kombinaciji. Začiniće vaš izgled čak i ako nosite farmerke i običnu, jednobojnu majicu. I dok na Internetu uglavnom možete pronaći savete o tome kako da vežete i nosite maramu (bandanu) na glavi, ja sam želela probati nešto drugo. Od dvadesetak marama koje imam, mislim da nijedna nije završila na mojoj glavi :-). Prvo, imam tanku i svilenkastu kosu koja ne reaguje dobro na raznorazne dodatke. Drugo, kako sam obožavala da gledam lude kombinacije Sare Džesike Parker u seriji „Seks i grad“, shvatila sam da maramu mogu nositi kako god ja poželim, zapravo. Keri ju je nosila oko ruke, oko bicepsa, što se ispostavilo vrlo efektno ali nezahvalno – marama je stalno spadala. U to vreme (srednja škola) nosila sam je i kao znojnicu (oko zgloba ruke), a imala sam i kaiš sačinjen od kože i Levi’s bandane.

OQ9A7659.jpg

Od tog doba, kupujem marame kao luda (najčešće su vrlo pristupačne po pitanju cene, mada mi je želja da imam jednu pravu, dizajnersku, svilenu), ali, nažalost, više vremena provedu čameći u tami mog ormana nego kao deo moje odevne kombinacije. Kada sam pre nekog vremena kupila maramu koju sam dugo tražila (želela sam gingham šaru, a teško se nalazi), rešila sam da je iznosim pošteno :-). Najobičnije crne farmerke i mušku, crnu majicu sam ukrasila ovim detaljem i bila zaista zadovoljna rezultatom, jer, ipak, svi mi najviše vremena provodimo u običnoj, svakodnevnoj, udobnoj odeći.

Smislila sam nekoliko načina na koje ću da je nosim, uz nepresušnu inspiraciju današnjih modnih blogerki. Treba se samo dosetiti i usuditi. U jednoj od ideja koje vam predlažem, maramče je nekako završilo čak i u mojoj kosi :-).

Pa što ne biste i vi probali nešto slično?

                                                            Deathrattle BB

OQ9A7663OQ9A7683

Deathrattle BB

 

Deathrattle BB

OQ9A7698.jpg

Deathrattle BB

Deathrattle BB

OQ9A7634.jpg

Deathrattle BB

This slideshow requires JavaScript.

Do idućeg čitanja, šaljite nam vaše načine na koje nosite marame!

Model: Mila Drakulić 

Marama: Alanov 

Fotografije: Ivan Janković

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s