“Helenina” prva avantura

Kada sam se sa Miljanom dogovarala oko toga kako će izgledati moja nova torbica Jellyfish Art brenda, ja sam poželela da malo iskoračim iz svojih uobičajenih odabira. Prva njihova torbica koju imam je apsolutno “u mom fazonu”, odabrana tako da ide uz svaku priliku i uz svakodnevne, najčešće odevne kombinacije. Ukoliko ste propustili taj post, ostavljam vam link.

Počele smo da se dogovaramo oko izgleda druge i ja sam shvatila koliko malo polažem na “svečane” stvari, koliko ih malo nosim i koliko problema nastane kada mi iskrsne neka svečana prilika. Ah, to je prava gnjavaža. Zato sam odlučila da odaberem “Helenu”, model Jellyfish Art torbice koji je savršen za svečane prilike ali se vrlo lako može nositi i uz nešto opuštenije poslovne odevne kombinacije.

DSC_0099.jpg

Zašto “Helena”?

Po mom mišljenju, “Helena” je jedan od najženstvenijih Jellyfish Art modela. Da, ima svakako modela koji su više poslovni (kao što je “Nina” koja se upotrebom Pin up detalja začas pretvara u pravu šik lepoticu), ali i onih koji su nežniji i promenljivog oblika (kao što je “Maša”). Zapravo, bilo bi veoma zanimljivo imati ih sve u svom ormanu jer svaka ima svoju priču i svoju savršenu priliku.

DSC_0100.jpg

Kako je nastala moja “Helena”?

Ono što me oduševljava kod Jellyfish Art brenda jeste njihova kreativnost i prilagodljivost mušteriji. Svaki deo torbice napravljen je po mojoj želji. Odlučila sam da u osnovi bude animal print u bordo-crnoj kombinaciji boja jer bordo je definitivno na modnoj sceni užasno popularna u poslednje vreme, a i zaista jeste “zimska boja”. Želela sam da print dominira kako torbica ne bi bila suviše jednostavna. Preklopljena je mat materijalom tako da je nosiva uz cipele od obične ali  i prevrnute kože što je čini veoma praktičnom. Miljana je profesionalno preporučila najbolju kopču za koju sam ja insistirala da bude srebrna, kakav je i lanac koji čini deo podesivog kaiša. Torbica je dimenzija: 24x16x5 cm što je čini manjom torbicom ali i dalje dovoljno prostranom za sve ono što vam je potrebno.

DSC_0085.jpg

U ovoj odevnoj kombinaciji “Helena” je  nošena uz cipele visoke štikle, mat crne boje koja se odlično slaže sa preklopom i uz topli šal bordo boje koji razbija crninu kaputa. Za lokaciju smo odabrali železničku stanicu i tu je počelo “Helenino” prvo putovanje…

DSC_0113.jpg

DSC_0106.jpg

DSC_0117.jpg

Nakon što smo obe završile naše imaginarne vožnje, bilo je vreme da se vratimo realnosti. A u njoj čekamo neke divne svečanosti da se zajedno pokažemo u punom sjaju ;-).

Ukoliko još uvek ne znate za ovaj brend, bacite pogled na njihovu stranicu  i sami kreirajte torbu po kojoj ćete biti prepoznatljivi.

DSC_0084.jpg

Do idućeg čitanja, krenite i vi na neko putovanje. Ne morate se sa mesta pomeriti, samo uključite malo mašte ;-).

Photo by Gregorio Rizzo

*Ovaj post je nastao u saradnji sa Jellyfish Art – hvala, Miljana! 

2 Comments Add yours

 1. rebichebi says:

  Lijepa torbica, trebala bi i meni jedna takva 🙂

  Baci pogled na moj novi post ako hoćeš: http://www.prirodaizivot.com/brza-moda/

  Like

  1. vanjavulin says:

   Toplo preporučujem 💗! Hoću,sretno!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s