Kako da nosite Shooter haljinu na tri različita načina

Glavna junakinja ovog posta je univerzalna Shooter haljina koju nisam bila sigurna da li da kupim. Zapravo,dok je nismo fotografisali nisam ni uvidela koliko je,zapravo, nosiva. Imam nekoliko reči hvale za nju…

Naizgled jednostavna ali efektna

Osnova ove haljine je crna, ali kombinacija raznobojnih štrafti (koje su usput i različite širine) čini je upečatljivom i lakom za kombinovanje.


Dužina

Neobična dužina ove haljine koja može da ograniči vaš korak (pa morate biti dama,čak iako ste harambaša,kao što sam to ja :)) najbolja mi je drugarica u ovim zimskim danima. Ovakav odevni predmet vas čini lepom i šik i onda kad je temperatura u minusu. Praktičnoj osobi to mnogo znači.

Topla i prijatnog materijala

Dakle, ova haljina je 100% pamučna i to znači da bez problema možete da budete u njoj od jutra do mraka i da se,pritom,odlično osećate. Ako vam se desi da sa posla morate da produžite na sastanak, a potom u izlazak (što se meni desilo nebrojeno puta), bez problema ćete moći ceo dan da obeležite ovom haljinom.

DSC_0019 (1).jpg

Proizvedena u Srbiji

Svi koji prate moj rad znaju da sam (lokal)patriota i da najviše podržavam rad domaćih dizajnera i lokalnih kreativaca. Znate da bih radije nosila vintage odeću nego se stavljala u šablon velikih svetskih brendova. Shooter je moj kompromis između ta dva – to je domaći brend koji ima proizvodnju u Srbiji i time je bar jedan moj kriterijum zadovoljen.

Nosiva na više načina 

Ovaj post donosi vam tri različita načina kako da nosite jednu odevnu kombinaciju. Glavna glumica je Shooter haljina, a ostali odevni predmeti su ti koji će se prilagoditi datoj situaciji.

DSC_0003.jpg

1.način

Ako ćemo iskreno,ja je najčešće nosim ovako – na braon-crne ravne čizme,uz topli šal i braon kaput. To je kombinacija u kojoj se najbolje osećam i koja mi je savršena za svakodnevni izbor odeće za posao.


2.način 

Ako ste,na primer, na poslu koji je nepredvidiv i dinamičan moja preporuka je da u kancelariji uvek imate par štikli. Za svaki slučaj. Sa prijateljicom sam razgovarala o tome jer baš ona ima takav posao i znam da se uvek žalila da ne može 10 sati dnevno da obavlja stvari na poslu trčeći u štiklama. Onda sam joj ja predložila ovo rešenje. I mislim da je super, haljina se prilagođava svakoj situaciji. Samo promenite obuću! Žene ste,znate kako! Ako se pojave važni gosti u firmi, za sekund ste elegantniji. Ako iskrsne neki sastanak, ne morate kući da se presvlačite pošto vrlo verovatno nećete ni imati vremena za to. Na kraju krajeva, možda je samo kraj radne nedelje a vi želite da odete na pokoji koktel nakon posla. Obujte te štikle i zakoračite u vikend!


3.način 

Već neko vreme je popularno nositi patike na ne tako sportske odevne kombinacije i ja sam srećna što je to postalo opšteprihvaćeno. Zamislite situaciju – putujete negde na vikend,a želite da nosite sa sobom samo jedan par obuće. Najudobnije. Dakle,patike. Lako možete biti šik i na vikend odmoru jer će haljina uraditi svoje. A vama će noge biti zahvalne na kraju dana što ste ih poštedeli celodnevne šetnje u neudobnoj obući. Ne mora to da bude ni putovanje, može samo da bude vikend kafa,šoping,šetnja…bilo koja situacija u kojoj biste želeli da uklopite lepo i praktično.

Za takvu priliku, ja sam obula svoje nove Reebok classic bele patike koje su me vratile 10 godina unazad kada su,takođe,bile nenormalno popularne. Bitno je da patike budu jednobojne ukoliko ih kombinujete sa ovom haljinom. I to je sve. Meni se baš ovaj model Reebok classic patika dopada iz nekoliko razloga: udobne su, noga u njima deluje manje (dakle,ušla sam u 39 ;)),iznutra su beskrajno meke,nosive su zbog svoje jednostavnosti i nose sa sobom dašak srednjoškolskih dana.


Dakle,ako ste praktični tip – ovo je zasigurno haljina koja će biti savršena za vas :).

Photos by Gregorio Rizzo

Haljina – Shooter

*Ovaj post nije sponzorisan.

Do idućeg čitanja, isprobajte neku od kombinacija ;). Šaljem osmeh 💗!


4 Comments Add yours

 1. Milica says:

  Ove stikle su ti vrrrrrrh! 🔝🔝🔝🔝 Odlicne ideje! 😊😊😊

  Like

  1. vanjavulin says:

   Hvala mnogo 💗!

   Like

 2. Vanja, ja sam odusevljena sa haljinicom i sa svim trim varijantama! Svaka cast! ❤

  Like

  1. vanjavulin says:

   Hvala ti draga Marija ,od srca! 💗

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s