Tri odevna predmeta koja možete da ukradete iz Njegovog ormana

Svaki put kada ukradem neki Milošev odevni predmet, aksesoar ili slično, uvek pomislim kako bih mogla da napišem post o tome šta možete da iskoristite iz ormana svoje jače polovine.

U poslednje vreme ja dobijam na težini, a njega gnjavim da istu izgubi kako bismo se što više približili jednom (čitajte:istom :-D) konfekcijskom broju. Mudra zamisao, zar ne?

Ipak, kakve god građe bili, i dalje sigurno postoji neki njegov odevni predmet koji možete i vi da nosite. Što da ne? Za ovaj mini-post ja sam odabrala  tri stvari iz njegovog ormana koje najčešće “pozajmljujem”.

Braon kožni kaiš

Mogu slobodno da kažem da sam prisvojila ovaj kaiš. Zapravo, nosim ga mnogo češće nego on sam. Odlično mi ide uz moj stil oblačenja, ima taj “istrošeni” izgled i lako ga kombinujem sa zimskom obućom i odećom koju najčešće nosim. Ovo mi je ujedno i njegova omiljena stvar koju čak i kada ne nosim, stavljam u svoj orman. Šta više da vam kažem!

DSC_0064.jpg

Sivi oversized duks

Na drugom mestu je svakako ovaj sivi duks. Već nekoliko godina unazad su popularni oversized duksevi, džemperi i majice. Pa, eto savršene prilike da vam bude komotno, toplo i udobno i da pritom budete u trendu! Moram priznati da sam se u ovaj duks zaljubila najviše zbog njegove unutrašnjosti – mekan je i veoma topao.

dsc_0087

dsc_0086

Šuškava jakna sa printom

Ova šuškava jakna sa printom je savršena u kišnim danima ili kada vas neko nevreme sustigne na biciklu. Staje u torbu, veća vam je (jer nije vaša :-)) pa je možete obući i preko svoje jakne – pa savršeno! Pritom, print joj ne dozvoljava da bude samo “običan šuškavac”.

DSC_0070.jpg

Da li vi “pozajmljujete” odevne predmete od svog partnera?

Do idućeg čitanja, ukradite mu nešto ;-)!

V.V.

Photo by Gregorio Rizzo

2 Comments Add yours

 1. Marina says:

  Mnogo slatko 🙂
  Moraću početi razmišljati u tom pravcu i ukrasti nešto mom dragom 🙂
  Super post :*

  Like

  1. vanjavulin says:

   Hvala, Marina:-). Drago mi je da ti se sviđa!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s