Posetili smo Hair Studio “GK Galović Kristina”

Prethodni dani su u znaku uspešnog ženskog biznisa, te vam danas prenosim svoje utiske sa otvaranja novog frizerskog salona u Somboru, u ulici Arsenija Čarnojevića 10. Bio bi ovo “samo još jedan frizerski salon” da je neko drugi u pitanju. Pošto je reč o Kristini, onda ova priča dobija potpuno drugu dimenziju.

DSC_0035_1.jpg
Kristina Galović

 

Upoznale smo se 2008.godine i sećam se svog prvog šišanja kod nje. Bile smo obe jako mlade, ona svega godinu starija od mene, a već sa određenim umećem. Nije mi ulivala poverenje sve dok nije završila i poslednji potez makazama. Tada mi je postalo jasno da sam našla svog frizera. Ona je temeljna, iskusna, profesionalna. Iznad svega, ona je divna mlada žena koja je neki dan počela da živi svoj san. Nakon 10 godina iskustva i rada, otključala je vrata svog salona i zakoračila u nove radne pobede.

Pauze koje je napravila zbog roditeljstva, za mene su bile paklene godine u kojima sam uvek “lupala glavu” kada treba da odem kod frizera. Niko nije u potpunosti ispunio ono što sam želela od frizure, niko nije bio tako srdačan, ljubazan i strpljiv kao što je to uvek Kristina.

Kada sam joj rekla da želim da dođem i da slikam, ona je stidljivo rekla: “Važi, ali, znaš, neću imati klasično otvaranje. Ja ću raditi. Salon nije u potpunosti gotov, moramo da dodamo još neke detalje.” To me je još više oduševilo. Nikakva pompa, vatrometi, baloni , samo mnoštvo ljudi koji cene i prate njen rad i koji su , baš kao i ja, jedva čekali da ponovo uzme makaze u ruke.

DSC_0024.jpg

DSC_0019.jpg

DSC_0032.jpg

DSC_0033.jpg

Zatekla sam je sa keceljom i rukama punim posla. Tu je bila i Zorica koja je, takođe, radila u tom momentu. Kao prava domaćica, Kristina nas je poslužila kolačima i sokom, a zatim se mirno vratila svom poslu.

I to je recept za uspeh – iskrena duša, otvoren um i vredne ruke.

Uživali smo u prijatnoj, opuštenoj atmosferi, dogovarale termin mog sređivanja i pričale o planovima za ulepšavanje postojećeg enterijera salona.

DSC_0042.jpg
Zorica

 

DSC_0062.jpg

dsc_0016

Ja se neizmerno radujem njenom uspehu, a vama preporučujem da posetite Kristinin salon, ukoliko vam je potreban kontakt telefon ili želite nešto da pitate, slobodno me kontaktirajte.

DSC_0074.jpg

DSC_0083.jpg
Zorica i Kristina

 

DSC_0080.jpg

I, na kraju, ne zaboravite da u životu nije bitno da se sve poklopi, obično se velike životne stvari dese “u hodu”. Ne čekajte, počnite da živite svoj san!

Do idućeg čitanja, veliki pozdrav. V.V.

DSC_0020.jpg

Photo by Gregorio Rizzo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s