Preporuka nedelje: Uređeni haos planeri

Otkako radim šest različitih poslova, svaku sitnicu u vezi svog dnevnog plana ja moram da zapišem. Dešava mi se da u jednom danu idem na tri posla, na tri različite strane, a zatim imam i svoje časove engleskog, trening i sl. Jednostavno ne postoji način da prenebregnem greške, kašnjenje i zaboravljanje svojih obaveza – osim ako do detalja ne isplaniram i ne zapišem celonedeljni plan.

FullSizeRender (9).jpg

Prvi susret sa Uređeni haos planerima imala sam kada nisam znala šta da poklonim sestri za njenu novu životnu ulogu koja ju je čekala – ulogu majke. Slanje odeće i igračaka u Kanadu je besmisleno, a ja sam slučajno videla Mamin porodični planer koji me je zainteresovao. Oduševila sam se idejom i praktičnom primenom ovog planera. Rešila sam da rizikujem i da ga naručim. A kada je stigao? Aj ja jaj. Pa malo savršenstvo u papirnatoj kesici na kojoj je bio divan citat o majčinstvu. Poslala sam sestri poklon i ona se oduševila. Tako sam se zaljubila u Uređeni haos…

FullSizeRender (10).jpg

Pre nekoliko dana stigao mi je kompet planera, notesa, desk planera… Više ne znam ni kako se svi zovu ali ja bih je nazvala punom kesom pomoći oko planiranja iovako komplikovane svakodnevice. A dizajn korica je prava mala hedonistička poslastica. Oduvek sam kupovala lepe sveske i bojice kako bih olakšala sebi učenje. I dan-danas mi estetika kancelarijskog pribora ulepša svakodnevni rad.

FullSizeRender (8).jpg

Ukoliko su vas zainteresovali ovi planeri, reći ću vam samo jednu stvar – sigurno ćete biti zadovoljni te vam ih toplo preporučujem. Više informacija pronađite na njihovoj instagram i fejsbuk stranici  .

Do idućeg čitanja, pozdrav!

V.V.

 

2 Comments Add yours

  1. Mila says:

    Oooo, pa ja baš to tražim u poslednje vreme. Svo to vođenje pedagoške evidencije… 😀

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s