Letnji outfit za manje od 1000 dinara

Kada sam počela da pratim srpske blogove, oduševila sam se Diotimom (Jelena Višnjić) i njenom otvorenošću, iskrenošću i snalažljivošću da pronađe jeftine odevne komade. Otvorivši svoj blog, želela sam i ja da sa ljudima podelim neke sitne pobede svakodnevice, kao što je na primer, činjenica da sam uspela da se obučem (i obujem!) za manje od 1000 dinara!

DSC_0214.jpg

Godinama već deo odeće kupujem isključivo na velikim sniženjima, u second hand shop-ovima, preko interneta (npr.kod čuvene Retro Mace) ili jednostavno od talentovanih devojaka koje šiju odeću po meri. Ono što je ponekad najisplativije, to je kupovina odeće u inostranstvu, prilikom putovanja… Što se mene tiče , Bosna i Hercegovina vam je najbliža i najjeftinija što se tiče šopinga :-).

DSC_0218.jpg

Haljina koju nosim u ovom postu je lagana letnja teksas haljina koju sam kupila u Tuzli na buvljaku za čitava 2,5 eura,a espadrile su kupljene u Metrou na sniženju za manje od 700 dinara! Ovaj letnji outfit je sasvim pristojan za dnevne varijante i mišljenja sam da  za nešto što ćete obući za dnevni odlazak na kafu  sa prijateljima, ili odlazak do grada zbog sitnih obaveza, zaista nema potrebe trošiti velike sume novca.

DSC_0207.jpg

DSC_0213.jpg

Jedino što vam je potrebno da biste se jeftino, a lepo obukli, jeste malo vašeg vremena, truda i volje. Radujem se da sa mnom podelite iskustva oko toga kako vi šopingujete i da i vi meni otkrijete neke cake koje imate.

Čekam vaše savete i linkove!

V.V.

Photo by Gregorio Rizzo

4 Comments Add yours

 1. Mila says:

  Super je haljinče!
  Ja već godinama “trgujem” na mojekrpice.rs.
  Zaražena sam time, čak malo i preterujem :/

  Like

  1. vanjavulin says:

   Hvala! Treba se znati snaći, ja nisam još bila aktivna na tom sajtu ali hvala na ideji:-).

   Like

 2. Mila says:

  Čuvaj da se ne navikneš, ali, ako inače imaš oko da pronađeš po second hand prodavnicama, naći ćeš i ovde odličnih krpica!

  Like

  1. vanjavulin says:

   Trudim se :-)!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s