Preporučujemo tri Herbateria proizvoda za leto

Najzad su došli malo lepši dani, a sa njima dolaze i novi izazovi za našu kožu – sunce, komarci i razni drugi uzroci iritirane kože. Iz tog razloga, kada smo bili u Herbateria apoteci, pitala sam Jovanu koja tri proizvoda bi ona izdvojila kao neophodna u ovim toplim, uskoro pravim letnjim danima koji su pred nama.

Nije stigla ni da mi odgovori, ja sam već prvi držala u ruci, veoma sugestivno se uplićući u njen izbor jer ovaj proizvod je moj nezaobilazni letnji saputnik.

U pitanju je KAKAO BUTER.

DSC_0139.jpg

DSC_0191.jpg

Ovaj proizvod se koristi kao jedan od onih koji odlično omekšavaju kožu i daju joj vlažnost i elastičnost, ali je moj lični izbor ipak na korišćenju kakao butera radi dobijanja preplanulog tena. Moram da napomenem da ovaj buter ima jako nizak zaštitni faktor na koji se ne možete osloniti, pa je najbolje da ga koristite kada već “dobijete boju” kako biste  istu  doveli do savršenstva.

DSC_0150_1.jpg

DSC_0180_1.jpg

Uveliko je otvorena sezona odlazaka na vikendicu, pa Jovana preporučuje da uz sebe imate i ovaj gel protiv komaraca koji je apsolutno prirodan jer je na bazi etarskih ulja koja isparavaju i odbijaju komarce svojim mirisom. Za osetljivu dečiju kožu postoji takođe nešto blaži gel koji se koristi u istu svrhu. Dakle, najveća prednost ovog proizvoda je što ne sadrži nikakve veštačke hemikalije protiv insekata! 

DSC_0146.jpg

DSC_0196_1.jpg

Herbateria gel je univerzalni gel koji služi za umirenje kože nakon različitih iritacija, ujeda insekata i sl. Ovo je jedan od onih proizvoda koji je najbolje imati stalno uz sebe i koji će pomoći vašoj koži kada joj je to neophodno.

Dakle, ovo su tri prirodna proizvoda koja mogu da budu najbolji saveznik vašoj koži u letnjim danima koji nam predstoje. 

DSC_0160.jpg

DSC_0166.jpg

DSC_0176.jpg

Da li ste već probali neki od ovih proizvoda? Ukoliko niste, toplo vam ih preporučujem.

Do idućeg čitanja, čuvajte svoju kožu uz pomoć prirodne kozmetike.

Veliki pozdrav,

V.V.

Photo by Gregorio Rizzo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s