Jadrankine kreativne frizure

Svaki moj odlazak u Novi Sad je unapred isplaniran, kratak i obično stresan (čak iako podrazumeva puko ispijanje kafa sa drugarima). I posle svakog sebi obećam da neću trčati sa tačke A na tačku B, ali retko kada to ispoštujem.

Za vikend je planiran ARTSCAPE (http://artscape.rs/index.php) prolećni market. Ukoliko ne znate za ovaj događaj evo kako ga sami organizatori opisuju:

artSCAPE je rođen uoči decembra 2013. kao mali, nezvanični projekat u krugu naših prijatelja i poznanika. Naš cilj je bio da povežemo umetnike u Novom Sad (a i Srbiji) u zajednicu gde novi talenat dobija šansu da se poveže sa ostalim ljubiteljima umetnosti. S` obzirom na našu ljubavlju prema muzici, izvođačkim talentima i dekorativnom dizajnu, odlučili smo da to sve spojimo i napravimo neuobičajen art market. Mi cenimo komotnu i opuštenu atmosferu i nastojimo da održimo taj duh u našim dogadjajima za užitak svih učesnika i posetioca. artSCAPE je naš način da povežemo sve one stvari koje volimo i predstavimo ih ljudima koji su kreativni i cene kreativnost, koj iimaju puno potencijala, ali nisu imali mesto da se upoznaju i razmene ideje.
    Izložili smo mnogo unikatnih i kreativnih radova i rukotvorina. Naši događaji su privukli šarenoliku grupu ljudi, dece, baka i deka, pa čak i kućnih ljubimaca dajući artSCAPE-u dušu – taj čaroban osećaj društva spojenog kreativnošću i lepotom.

Ja sam već bila istražila izlagače i radovala se susretu sa onima čiji rad već dugo pratim. Krenula sam za Novi Sad i na internetu videla da je artSCAPE pomeren za 21.maj.  Ukoliko neko od vas bude u prilici, preporučujem da odete u baštu hotela Vojvodina, verujem da ćete imati šta da vidite,čujete i osetite.

Kafa sa Marinom (http://marinamarry.blogspot.rs/)je već bila dogovorena i ja nisam želela da menjam planove pa sam ipak otišla na planirani vikend.Usput sam uspela da dobijem temperaturu, da me sačeka grozna kiša i da se svi planovi izjalove. Nije mi bilo do fotografisanja, niti do šetnje gradom.

Ipak, vreme provedeno sa Marinom bila je prava ženska uživancija. Sedele smo par sati u Kitch&Chic kafiću, pile kafu, sladile se poslasticama i pričale kao da se dugo poznajemo…

Svaki moj boravak u Novom Sadu, s obzirom na užurbanost dešavanja , zahteva i praktičnu frizuru koju mogu da nosim i dva dana. Naime, žene me razumeju kako je kada odete negde na vikend pa sa sobom treba da vučete 2 kg fen za kosu, preparate, četke , pegle i ostalo. Gnjavaža, zar ne?

Zato ja frizuru za drugi i treći dan svog vikenda poverim devojci koja ume svojim rukama da napravi božanstvene frizure za svaku priliku. Ukoliko i vi želite lepu, preciznu i postojanu frizuru, pogledajte Jadrankine radove .(https://www.facebook.com/Kreativne-frizure-334265253366564/?fref=ts)

Moja frizura za taj dan izgledala je ovako:

IMG_7478.JPG

novo.jpg

IMG_7487.JPG

Do idućeg čitanja, veliki pozdrav!

V.V.

IMG_7482.JPG

Photo by Marina (The book of happiness)

Frizura by Kreativne frizure 

2 Comments Add yours

  1. Marina says:

    Friure su joj stvarno divne 🙂 Svaka čast 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s