Promocija knjige “Izgubljeni indigo” i nagradna igra

Nakon pozitivne reakcije dobitnice tašnice koju smo poklonili prošlog meseca, moram priznati da sam poželela da što pre opet nekoga nagradimo. U suštini ja jesam tip osobe koja najviše voli da poklanja i da uživa u povratnim emocijama onoga koga je darivala. Iz tog razloga, danas započinjemo novu nagradnu igru u kojoj možete da osvojite knjigu “Izgubljeni indigo”, mladog autora Aleksandra Gutovića.

IMG_5270.jpg

Da biste učestvovali u nagradnoj igri treba da:

1. Lajkujte stranicu autora i time podržite njegov rad –https://www.facebook.com/gutovicauthor/?fref=ts

2. Lajkujte stranicu bloga https://www.facebook.com/livingandlovinginasmallcity/…

3. Ostavite bilo koji komentar ispod slike https://www.facebook.com/livingandlovinginasmallcity/photos/a.613384695476989.1073741829.613360908812701/648165451998913/?type=3&theater

Dobitnika ćemo izvući 13.5. 2016. nasumičnim izborom preko RANDOM.ORG.

Srećno svima!

Ova knjiga je prva na kojoj sam radila od njenog samog početka – bila sam u stalnim razgovorima sa autorom, pokušavala sam da mu delim savete, a da opet ne utičem na njegovo stvaralaštvo. Bilo mi je čudno jer misterija/naučna fantastika nisu žanrovi koji mi “leže”. Zajedno sa Aleksandrom proživela sam dosta emocija koje su pratile sam tok pisanja ove knjige – od naleta inspiracije, do gubitka iste, preko pauze zbog novog člana porodice, do ponovnog “vraćanja u stvaralačke šine”.

IMG_5264 (1).jpg

Kada me je  pitao da li želim da vodim promociju knjige, bila sam u isto vreme oduševljena i uplašena. Nisam slutila da će u naš mali grad, na promociju knjige ovakvog žanra doći toliki broj ljudi. Nisam očekivala ni to da će direktor izdavačke kuće izaći sa apsolutno drugim konceptom od onog koji smo autor i ja utvrdili. Sedeli smo na ručku sa  direktorom izdavačke kuće, a mene je počela da hvata panika. Pitala sam se kako ću da uskladim nekoliko različitih energija, a da promocija bude uspešna. 

Kada sam stala u prepunu,svečanu salu gradske kuće, shvatila sam da je tu moje mesto. U toku promocije, ja sam improvizovala, nakon prvih 15-ak minuta sam se opustila i uspela sam da održim promociju tako da svi budu zadovoljni. Kada sam gledala snimak, bila sam oduševljena. I jedva čekam sledeću izdatu knjigu i sledeći izazov.

IMG_5247.jpg

IMG_5256.jpg

Čovek nikada ne zna koji su mu talenti ukoliko iznova ne pokušava nove veštine i ne upušta se u nepoznate izazove. Da li ste se nekada plašili nepoznatog? Činite to svaki dan sigurno, bar na mikroplanu. Uvek pomislite kakve božanstvene trenutke svog života propuštate samo zato što se niste USUDILI. Morate da znate da nikada niste gubitnici!

IMG_5248.jpg

IMG_5332.jpg

IMG_5258.jpg

IMG_5319.jpg

Verujte u sebe, ja u vas ne sumnjam. Čekam vaše komentare i iskustva!

Ukoliko vas zanima kompletan doživljaj, kao i detalji iz knjige, pogledajte snimak promocije (https://www.youtube.com/watch?v=6v9Omww1iig).

IMG_5358.jpg

IMG_5354.jpg

Do idućeg čitanja – inspirativni pozdrav,

V.V.

Photo and video by Milan Đurđević

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s