Kozmetički proizvodi koji su deo moje svakodnevne nege

Kada sam intenzivno počela da pratim rad srpskih blogerki, najviše korisnih saveta i preporuka dobila sam iz postova iz oblasti kozmetike. Za jedan od ovih proizvoda , bez kojeg bukvalno ne znam šta bih, čula sam od Brane i bila joj večno zahvalna za tu informaciju. Iz tog razloga, odlučila sam da vam predstavim četiri proizvoda koja koristim (skoro) svakodnevno i sa kojima imam lepo iskustvo. Pa, da počnemo!

DSC_0098.jpg

Gliss kur (hair repair) – thermo protect oil

Za Gliss kur thermo protect ulje čula sam od Branislave Antović (Brana’s Divine World) i beskrajno joj hvala na preporuci ovog proizvoda! Ovo ulje se koristi kao zaštita od toplote prilikom feniranja , nanosi se na mokru kosu i savršeno je za one koji imaju gustu i suvlju kosu koju je teško ukrotiti. Bez ovog proizvoda feniranje moje kose u kućnim uslovima je gotovo neizvodljivo. Ukoliko imate masniji tip kose, nikako ne preporučujem da koristite ovaj proizvod, u svakom drugom slučaju – savršen je! Cena ovog ulja varira od drogerije i akcija, ali ja ga uglavnom kupim na sniženju i tada košta oko 800 dinara i traje mi par meseci.

2238.jpg

Deborah BB cream 5 in 1

Kao osoba koja ne voli tešku šminku na licu, uglavnom koristim kreme u boji, a pudere ostavljam isključivo za večernje izlaske. Deo moje svakodnevne dnevne rutine u šminkanju je definitivno ova BB krema koja se meni najviše dopada zbog lagane teksture koju ne osetim na licu. S obzirom na to da se dešava da odem ujutru na posao i dan neplanski provedem napolju, odgovara mi lagana šminka jer može da bude ceo dan na licu (mada nisam ljubitelj toga) bez posledica. Naravno, nemojte očekivati veliku pokrivnu moć ove BB kreme, ali je sasvim dovoljna da vaš ten izgleda pristojno u toku dana. Ovu kremu ja imam u nijansi broj 3 (SAND), mada mislim da bi mi i nijansa broj 2 sasvim odgovarala jer sam još uvek zimski bleda. Nijanse se kreću u rasponu 1-5, mada su četvorku iz nekog razloga izbacili. Ovaj proizvod možete pronaći u gotovo svim drogerijama i košta oko 1200 din, a na akcijama ga možete naći uz neki Deborin puder pa možete dobiti i dva proizvoda za 1800 dinara, tako da je isplativ.

deborah-bb-cream-5in1.jpg

Eveline  8 in 1 total action

Otkako sam odlučila da negujem prirodan izgled noktiju, odbacivši iz svog života veštačke nokte i gelove, ovaj Eveline lak za nokte mi je postao najbolji prijatelj! Sve moje drugarice su oduševljene ovim proizvodom iz više razloga. Prvo, od njega nokti rastu veoma brzo i ne samo da rastu nego njegovim korišćenjem bivaju čvršći! Drugo, odlična je baza za druge lakove i produžava njihovu postojanost na noktima. I , na kraju, ukoliko nemate vremena da mažete drugi lak, Eveline lak koji ste namazali daje noktima prelep prirodan izgled i sjaj, te lako menja bezbojne ili lakove boje kože. Brzo se suši i dugo traje. Plus obnavlja vaše nokte. I to sve za skromnih 280 dinara!

_vyr_2938.jpg

Moyra cuticle oil

Ovo ulje za zanoktice mi je preporučila kozmetičarka i oduševila sam se! Pruža neverovatnu negu zanokticama, divno miriše (moje ima miris breskve, a čini mi se da ima i sa mirisom kokosa) i ostavlja božanstven osećaj na rukama. I dugo traje! Ovaj proizvod sam prilično davno kupila i dugo ga imam, pa ne mogu da kažem koliko sada tačno košta, ali pre je koštao oko 300 dinara.

Moyra ulje za zanoktice 2

Da li ste vi probali neki od ovih proizvoda i kakva su vaša iskustva? Nadam se da je ovaj post bio koristan za vas.

DSC_0083.jpg

Do idućeg čitanja, čekam vaše komentare…

Veliki pozdrav!

V.V.

DSC_0077.jpg

 Photo by Gregorio Rizzo 

5 Comments Add yours

 1. Mila says:

  Da! Moyra ulje i Eveline “lak”. Otkriće, da. A, toniranu kremu baš treba da kupim ovih dana i razmišljala sam koju bih mogla da probam – sada znam 😉

  Like

  1. vanjavulin says:

   I ti si počela sama da neguješ nokte? Probaj dvojku ili trojku nijansu:-)

   Like

 2. Mila says:

  Koju maskaru voliš?

  Like

  1. vanjavulin says:

   Ah, za tim dobrim proizvodom još tragam! Imaš predlog?

   Like

  2. vanjavulin says:

   Trenutno imam i Eveline maskaru ali nisam oduševljena njome…

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s