Moja preporuka: Sun Skirt haljina

Kada je pre par godina trebalo da idem na svadbenu proslavu, već sam brinula oko odevne kombinacije s obzirom na to da je venčanje bilo u kasnu jesen, a ja jednostavno nisam tip devojke koji voli da se smrzava “radi lepote”. Onda sam, sasvim slučajno, na Fejsbuku pronašla stranicu pod nazivom “Sun Skirt”. Bila je to ljubav na prvi pogled. Oduševili su me njeni modeli suknji i haljina,  jednobojni modeli ženstvenog kroja .

DSC_0310.jpg

Odmah sam poslala privatnu poruku i rekla kako sam zainteresovana za crvenu haljinu. A sa one strane? Prijatna devojka spremna na svaki dogovor. Oduševila sam se kada je rekla da treba da joj pošaljem svoje mere i da haljinu mogu vratiti na prepravku ako mi nešto ne odgovara! Sestra me je vrlo traljavo izmerila, a ja sam Sandri poslala brojke… U roku od nekih nedelju dana dobila sam božanstvenu crvenu haljinu  od vunenog žerseja koju nosim i dan-danas.

DSC_0256.jpg

Prednost ovakve haljine po meni je višestruka – jednobojna haljina može da se “promeni” dodatkom sakoa, marama ili efektnog nakita. Za ovaj hladni, kišoviti dan, ja sam odabrala kratke crne čizme, crnu torbu sa zlatnim detaljima, sako u crnoj boji, sat sa zlatnom narukvicom i ručno rađenu Chic N’ Bold ogrlicu koja je upotpunila ceo ovaj outfit.

DSC_0266.jpg

DSC_0264.jpg

DSC_0272.jpg

Iza “Sun Skirt” imena krije se devojka po imenu Sandra Marković, devojka koja je počela da šije suknje i haljine smatrajući to hobijem kojim se bavila dok je tražila posao kao diplomirani arhitekta. Vremenom je to postao posao i kroz njen rad vidi se da ona taj posao voli. Prijatna i predusretljiva je bila i kada sam joj se javila sa idejom da njenu haljinu predstavim na svom blogu. Fali nam takvih ljudi, zar ne?

DSC_0312.jpg

Ukoliko se i vama dopada ova haljina, možete da kontaktirate Sandru preko njene Fejsbuk stranice (https://www.facebook.com/sun.skirt/?fref=ts).

Svaki detalj koji promenite, menja i vašu odevnu kombinaciju, a da se zapravo niste presvukli. To je ono što je praktičnost ovakvih odevnih predmeta. Umesto ogrlice, stavila sam maramu i promenila svoj outfit u sekundi…

DSC_0329.jpg

Mart nas i dalje časti kišama, pa moramo da se ugrejemo nakon fotografisanja. Kao i uvek, to radimo u Godo pub-u, našoj drugoj kući o kojoj ćemo uskoro pisati…

DSC_0250.jpg

DSC_0223.jpg

DSC_0248.jpg

Do idućeg čitanja, pozdrav…

V.V.

Haljina – Sun skirt

Sako – H&M

Torba – Accessorize

Sat – Spring

Ogrlica – Chic N’ Bold

Photo by Gregorio Rizzo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s