Animal print i prizivanje proleća

Ideja o blogu vrtela se po mojoj glavi dosta dugo, jedan dan sam samo rekla sebi “To je to!”, nazvala Gregoria i rekla mu da danas MORAMO da se slikamo jer je bio sunčan i topao februarski dan, kakvih nije mnogo u ovo doba godine. Došla sam kući s posla, presvukla se u rekordnom roku i otišli smo na Pik.

A na Piku? Aj ja jaj! Ljudi su izmileli jer je dan bio divan, pronašli smo nekoliko prelepih molova i spontano počeli da se fotografišemo.

DSC_0385.jpg

Za  ovaj put odabrala sam jednostavnu kombinaciju pamučne bele majice sa crnim i zlatnim detaljima, dala sam joj malo ženstvenosti sa dubokom crnom suknjom, da bih celu kombinaciju začinila novim Reebok patikama sa animal printom kojima sam ODUŠEVLJENA. Jednostavno su nosive uz sve!

DSC_0276

DSC_0280.jpg

Da se odaljim od sportskog prizvuka ove odevne kombinacije, dodala sam svemu tome žuti kaput i sat u zlatnoj boji sa braon narukvicom.

DSC_0537.jpg

DSC_0281

Prednost ovog outfita je očigledna – ako žurite, a treba uveče da izađete u grad – jednostavno promenite obuću i dodajte komad efektnog nakita i spremni ste za večernji izlazak.

Do idućeg čitanja, poljubac!

V.V.

Photo by Gregorio Rizzo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s