I accept

I accept – rečenica je koja mi se već nedeljama mota po glavi. Ne kao rečenica, nego kao mantra. Kao pomoć u životu i kao vodič kroz isti. Bio je to moj prvi video druženja sa Adriene. Više ništa drugo nisam morala da naučim – prihvatam sebe, prihvatam gde sam sa svim vrlinama i manama tog življenja. Ne razmišljam više o smislu života, već Smisao živim.

DSC_0432.jpg

DSC_0452-2.jpg

Kada sam se pre godinu i po dana vratila u svoj rodni gradić, nisam ni slutila da ću u njemu duže ostati. U Sombor me je doveo posao, a zadržala ljubav. Ljubav prema porodici, ljubav prema prijateljima, ljubav prema gradu… Ljubav prema Njemu. I tada sam shvatila sav Smisao – Živeti i Voleti u svom gradu. Pronaći u njemu sve lepo i uzdići ga na nivo hedonizma. I to je sva mudrost Života.

DSC_0220.jpg

Zato sam ovde Danas. Želim da vas upoznam sa svim tim divnim, talentovanim ljudima kojima sam okružena. Želim da vidite potencijal ovog grada koji ja gledam svakodnevno. Jer je ogroman. Jer je Ogromnih ljudi zaista mnogo. Kroz svoj blog ću vas upoznavati sa njima, njihovim proizvodima, hobijima i vizijama. Njihovim ljubavima. Jer ljubav je ono čime želim da vas zarazim.

Pa, počnimo!

V.V.

Photo by Gregorio Rizzo

3 Comments Add yours

  1. Tamara says:

    Bravoooo,Vanjice! Ponosna sam na tebe! :-* ❤

    Like

  2. vanjavulin says:

    Hvala, drago mi je da ti se sviđa :-*!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s